USC Sports
#  @ 
zondag 01 mei 2005 om 23:10 uur te Columbia.score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Nog net op het nippertje een football game mee kunnen pikken.
Normaal gesproken is er alleen football in het Fall seizoen, maar er was nu alvast een try-out. Geen spannende wedstrijd, aangezien allebei de teams Gamecocks waren. Maar dat de spelers er toch serieus in op gaan bleek wel toen een van de spelers zijn enkel brak...
Lekker in het zonnetje genoten van de sfeer en de cheerleaders, van het spelletje snapte ik helaas weinig. Bovendien was het gewoon al moeilijk te zien waar de bal bleef.
Heb nu zo ongeveer alle belangrijke USC sports al een keer gezien. Naast basketbal en ijshockey uit de eerste weken dat ik hier was laatst ook nog naar een honkbal wedstrijd geweest. Was echt grappig, ik herinnerde me ineens alle regels nog van toen we het op het JRL speelden.Andere posts in deze categorie:
Remco reageerde op maandag 02 mei 2005 om 19:23 uur
Leuk dat je naar het "andere" voetbal bent geweest, ik heb een seisoenskaart van de Amsterdam Admirals. In dit team spelen veel mensen vanuit de NFL. Het gaat ze dit seisoen heel goed af tot nog toe( 3 keer gewonnen en 2x verloren) ze staan nu 2e. In het begin is het spelletje moeilijk om te volgen, maar als je het leuk vond nodig ik je uit om een keer mee te gaan. Er wordt hier veel spel uitleg gegeven,zodat zelfs een leek het begrijpt. Dit maakt het een stuk leuker. Nog veel plezier de laatste weken in het grote Amerika. Zal de grote baas de groeten doen van je op 8 mei, als ie in Nederland is.
Groetjes xxx Remco

reageerde op vrijdag 19 oktober 2012 om 04:24 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 19:24 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 19:26 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.