Feestje met de buren
#  @ 
zondag 01 mei 2005 om 23:29 uur te Columbia.score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Ook al zien we deze mensen tot op het laatst, gisteren een afscheidsfeestje gehad met onze buren.
Ik dacht eigenlijk dat we wat zouden drinken in Craig's en Ian's kamer, maar ineens werden onze bureaus van hun plaats getild en midden in de kamer gezet. Het was tijd voor BeerPong! Het doel is om je pingpongballetje in een van de bekers van de tegenstanders te gooien. Is ie raak, dan moet dat biertje opgedronken worden. En het team dat verliest moet ook het resterende bier van de tegenpartij opdrinken.
Toen verder gegaan met wat kaartspelletjes. Eerst het spannende give-and-take spel wat we van de Australiers uit het hostel in Atlanta geleerd hebben. Daarna nog een spel waarbij elke kaart iets anders betekende. Zo moesten we bijvoorbeeld rijmen of woorden uit een bepaalde categorie opnoemen. En soms had je gewoon een pechkaart en moest je drinken.
Het was echt super gezellig en er is flink wat drank doorheen gegaan. Aangezien ik geen bier lus, had ik mijn eigen fles Amaretto, nog wat Smirnoff Ice en de eigen gemaakte Jagerboms (Jagermeister met Redbull). Al snel was iedereen gezellig dronken, werd er door de gang gedanst en zijn we nog naar buiten geweest. En zoals ze zeggen is er voor alles een eerste keer. Heb bij deze mijn eerste wc-ervaring na de drank meegemaakt... Op zich wel handig geweest, want nu ik alles de avond zelf al kwijt was, kon ik 's morgens weer fris en fruitig mijn bedje uit!Andere posts in deze categorie:
hanny reageerde op maandag 02 mei 2005 om 19:24 uur
Heeeej, dat overkomt iedereen wel een keer, alles moet je meemaken.
Dikke X van Hanny en familie en het beestenspul(I)

riemke reageerde op dinsdag 03 mei 2005 om 18:52 uur
Jolanda toch!

reageerde op zondag 08 mei 2011 om 03:53 uur


reageerde op donderdag 18 oktober 2012 om 23:10 uur


reageerde op vrijdag 19 oktober 2012 om 02:15 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 18:57 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.