Veilig reageren
#  @ 
vrijdag 01 september 2006 om 14:34 uur te Tilburg. score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Misschien heb je er al last van gehad. En anders zul je er (hopelijk) ook geen last meer van krijgen. Spam via deze website.
Om kansloze reacties te voorkomen is het verplicht je email adres in te voeren als je reageert. Mensen kunnen je dan via de website een mailtje versturen nav je reactie. Nou was je email adres dan al helemaal afgeschermd maar toch kon er op deze manier automatisch spam bezorgd worden bij je.

Inmiddels is er een extra barriere ingebouwd. Je moet voor je een email via de website kan versturen een unieke code invoeren. Hierbij dienen hoofdletters, kleine letters en nummers exact over genomen worden van het voorbeeld. Als je de code foutief invult dan zal de mail niet worden verzonden. Hierdoor is het automatisch lastig vallen van mensen die hier reageren onmogelijk geworden. Om een voorbeeld te zien kun je hier een kijkje nemen. Onder het bericht veld staat de unieke code.

Handmatig spam versturen blijft helaas nog steeds mogelijk, hier is echter vrij weinig tegen te doen. Echter wordt dit ook op zo'n kleine schaal toegepast omdat het rendement hiervoor erg laag is.

Tot zover weer,

Fabian, webmaster van www.jemeenthet.nlAndere posts in deze categorie:
reageerde op zondag 08 mei 2011 om 12:37 uur


reageerde op zondag 08 mei 2011 om 18:14 uur


reageerde op donderdag 18 oktober 2012 om 14:26 uur


reageerde op donderdag 18 oktober 2012 om 18:35 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 19:18 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 19:19 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.