Laatste daagjes...
#  @ 
zondag 01 mei 2005 om 22:34 uur te Columbia.score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Sorry dat het de laatste tijd een beetje stil geweest is hier op de site.
Ik heb gewoon zo veel andere dingen te doen gehad! Natuurlijk heb ik wel overal foto's van (maar dat duurt helaas een beetje lang om ze te uploaden hier), waar ik als ik terug ben mondeling verslag bij zal geven.
De tijd is gevlogen! Heb vorige week mijn laatste colleges, presentaties, assignments en cases gehad en als ik morgen mijn takehome exam ingeleverd heb ben ik officieel klaar.
Mijn klasgenoten hebben hun toga en hoedje al opgehaald voor de graduation ceremony van donderdag. Kon het niet laten om het even aan te trekken!
Ben al begonnen met inpakken. Wilde eigenlijk alles intact laten tot pap en mam er waren zodat ze mijn kamertje nog even konden zien, maar ik moet helaas alles al ingepakt en van de muur hebben omdat het gechecked moet worden voordat ik ga. Alle laadjes zijn al leeg en de muur is helemaal kaal. Echt een raar gevoel.
Morgen afscheidsfeestje bij Michael, dan ga ik echt veel mensen voor het laatst zien... Ben al een boekje aan het bijhouden (die van jouw Roos) met de gegevens van iedereen die ik hier ontmoet heb. Dinsdag graduation party van de IMBA en dan woensdag (of eigenlijk nog dinsdagnacht want ik denk niet dat het erin zit om nog te gaan slapen) om vier uur 's morgens met de bus naar Atlanta!
Ik ga pap en mam ophalen daar het op vliegveld. De eerste nacht slapen we in een hotel en dan halen we donderdag de camper op en rijden we terug naar Columbia. We zijn dan mooi terug voor de officiele graduation ceremony om nog even afscheid te nemen van mijn klasgenoten. Donderdag en vrijdag blijven we in Columbia in een national park hier in de buurt en ga ik pap en mam laten zien waar ik de afgelopen 4 maanden zoal uitgehangen heb. Het plan is om zaterdagochtend vanuit hier te beginnen met onze trektocht. Waar die naar toe gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar hij eindigt in ieder geval in New York. Pap en mam vliegen 21 mei om half 7 's avonds weer terug. Diezelfde dag om 7 uur 's morgens komt Ruud naar New York en blijven we samen nog een weekje in de Big Apple. Vrijdag 27 mei is mijn avontuur echt voorbij en ik vlieg ik terug naar Nederland. Ik land zaterdag de 28ste om 8 uur 's morgens in Amsterdam.
Iedereen die zin heeft om mij wakker te houden vanaf dat tijdstip (dat is schijnbaar het beste om een jetleg tegen te gaan) is van harte welkom!!

Ik zal nu nog even wat belevenissen van de afgelopen tijd met jullie delen.
Andere posts in deze categorie:
Toon Voets reageerde op dinsdag 03 mei 2005 om 18:14 uur
Jolanda

veel plezier straks bij je verjaardag op
22 mei, heb je een beetje opgeruimd
want je moeder en vader staan binnenkort
bij je stoep?
we hopen je na je terugkeer uit de states
nog een keer bij LOV te zien voor de vakantie
groetjes

Toon Voets


reageerde op maandag 26 oktober 2015 om 17:23 uur


reageerde op vrijdag 29 januari 2016 om 23:59 uur


reageerde op dinsdag 09 februari 2016 om 16:03 uur


reageerde op woensdag 10 februari 2016 om 22:20 uur


reageerde op donderdag 11 februari 2016 om 00:02 uur


reageerde op donderdag 11 februari 2016 om 00:25 uur


reageerde op donderdag 11 februari 2016 om 00:27 uur


reageerde op dinsdag 30 mei 2017 om 19:17 uur


reageerde op maandag 08 januari 2018 om 03:05 uur
Reactie posten:
Je naam:
Je e-mailadres:
Je website:
Je bericht:
Vink dit blokje aan als je achter een publieke computer zit.
Deze weblog kan overweg met Gravatar afbeeldingen.

Klik op een smilie om deze toe te voegen in je reactie.