Adrenaline rush
#  @ 
vrijdag 26 juni 2009 om 22:06 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter In de week dat de Stig werd onthuld (en de bloopers me werkelijk deden huilen van het lachen) mocht ik vandaag even proeven aan wat die mannen altijd lopen te verkondigen met POWER!
Vandaag kwam deze Audi R8 voorrijden op de zaak. En of we even wilden spelen met die 400 paardenkrachten. Alsof je als klein kind in een snoepwinkel wordt losgelaten. Er werden nog net geen lootjes getrokken, maar je begrijpt dat de omliggende bedrijven een voor een dit monster voorbij zagen komen. Want een monster is het.

Semi sequentieel, maar eerst maar eens gewoon met automaat. Gas geven, en weer ademhalen als je longen ongeveer op de achterbumper hangen. Die 400 paarden lijken wel vanuit de achterbak door je lijf heen te willen trappelen. Tot ik ineens die + en - achter het sportstuurtje zag zitten. Schakelflippertjes, bij het eerste stoplicht de auto in deze modus zetten en gaan! En toen moest ik even aan die kritieken denken die ik zo vaak bij Top Gear voorbij zag komen. Het schakelen met die dingen heeft altijd zo'n vertraging. En helaas was dat hier ook het geval. Toch een beetje teleurgesteld. Niet voor lang want na het knopje sport te hebben gevonden smijt hij hem meteen in de volgende versnelling en krijg je als bonus een schop onder je kont. In een woord waanzinning!

Dat ik de nacht had doorgehaald om een project te halen was ik op slag vergeten en stapte klaarwakker uit dat beest. Toen ik 5 minuten later in mijn eigen autootje zat leek het wel een vrachtwagen. Zo sloom en hoog boven de grond. Don't get me wrong, ik ben heel blij met mijn autootje. Maar denk niet dat ik nog snel in een wagen ga rijden die hier aan kan tippen.

Project trouwens gehaald, dus dat was nog een mooi pluspuntje van deze verder zo bizarre dag/nacht.

al 23 reacties
Soms zit het mee...
#  @ 
donderdag 14 mei 2009 om 21:28 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter en soms zit het tegen. Maar in mijn geval zit het deze week heel erg mee!
Bedoel als je een baan krijgt aangeboden en ook nog eens op een gastenlijst terecht komt die in 8 seconden helemaal vol staat.

Elbow komt binnenkort voor een speciaal acoustisch optreden naar Amsterdam. Bij 3voor12 worden opnames gemaakt voor radio en tv en daar kan slechts een heel klein groepje mensen bij zijn. En blijkbaar was daar zo veel vraag naar (of zo weinig plek) dat de online inschrijflijst in 8 seconden helemaal nokkie-nokkie vol zat. Gelukkig heb ik mijn bevestiging binnen, want een vriendin van me dacht ook erheen te kunnen maar heeft nooit een bevestiging in de mailbox gehad.

Als je een indruk wilt krijgen wat ik te zien ga krijgen (ok, vast niet met zo'n groot orkest, maar het gaat om het idee)...


Enne, mocht je het goed hebben gelezen. Ja inderdaad een baan aangeboden. Een grote mensen baan zoals ze dat dan noemen. Binnenkort praten over de details. Spannend!

al 8 reacties
Spannend!
#  @ 
woensdag 25 maart 2009 om 09:20 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter
Vandaag wordt bekend gemaakt waar aan het eind van het jaar het Glazen Huis van 3FM komt te staan.
Tilburg staat op de shortlist, en laten we hopen dat het ook de definitieve keuze is!

Update
Helaas, het is Groningen geworden. Van de ene kant ook wel logisch omdat ze nog nooit in die hoek van Nederland zijn geweest. Jaar erop dan maar weer rap terug naar Brabant!

Dit bericht is gewijzigd op woensdag 25 maart 2009 om 17:32 uur
al 8 reacties
Herkansing
#  @ 
zaterdag 21 maart 2009 om 15:55 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Goh, hij doet het nog!
Mijn eerste gedachte na inloggen, en misschien ook wel van iedereen die dit leest. Het is hier inderdaad een tijdje behoorlijk stil geweest. Mijn leven stond compleet op zijn kop sinds die vorige post. Gewisseld van opleiding, wat een intensief aangepast programma voor mij betekende. Daardoor gecombineerd met alle andere activiteiten die ik al had weinig tijd voor bijvoorbeeld dit dingetje. Maar goed, zoals de titel al doet vermoeden. We gaan in de herkansing! Alhoewel ik plechtig ga beloven mijn uiterste best te doen om lekker ongeregeld door te blijven "bloggen".

Vanavond ook nog iets anders in de herkansing. Ernst van der Pasch is aan het try-out'en voor zijn nieuwste show. Vorige week vol verwachting naar het wonderschone Oisterwijk om hem daar in actie te zien. Maar allemensen nog aan toe, in zijn show verlangde hij naar vroeger. Naar nostalgie. Het leek wel of de tijd daar heeft stil gestaan. Supermooie zaal (architectonisch dan) met allerlei extra mogelijkheden. Maar organisatorisch... Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat er tijdens de show iemand gewoon de zaal binnen komt lopen die op zoek is naar een oefenruimte ofzo vanuit een zwaar verlichte ruimte. En dan ook nog eens de ingang van de zaal die vrijwel op het podium zit. Fijn als je net in een verhaal zit. Of dat je buren van die hoest snoepjes uit een cellofaantje (?) gaan halen tijdens een supermooi liedje. En dan niet tegelijk of snel, nee omstebeurt en tergend langzaam omdat ze het zo stil mogelijk willen doen. Die krengen zijn net als pleisters. Snelle actie geeft minste reactie! Als dan ook de afzuiging afstaat maar als een dolle boven je hoofd staat te loeien... Hilarische bende en dit zijn slechts een paar "dingetjes" die die avond zo speciaal maakte. (Breek me de bek niet open over de CKV-jeugd)

Maar ik zei herkansing, vanavond naar het Koningstheater in Den Bosch. Een plek waar ongetwijfeld wel met respect omgegaan kan worden met theater! Benieuwd of ik de show nou wel een beetje mee ga krijgen. Vorige week was het erg lastig moet ik zeggen.

Alhoewel lang niet alle herkansingen goed uitpakken helaas. Onlangs iemand een herkansing gegeven. Glansrijk opnieuw aan diezelfde steen gestoten! Wat dan overigens wel een briljante nasleep oplevert!

Al met al een hilarische tijd dus! Wie weet binnenkort meer...

al 20 reacties
I'm Okay
#  @ 
donderdag 07 augustus 2008 om 00:12 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Op weg naar huis van de muzeconcerten (aanrader!) zat ineens dit nummer in mijn hoofd. Of het nou komt door het gesprek met Joos, geen idee... maar ik ben er blij mee.
Want het blijft een schitterend nummer.Sarah Bettens - I'm Okay

Look for me right when the lights go down
My own little natural high
I should be floating on top of the world
But I just keep wondering why
I feel more alone in this wonderful crowd
Than I ever do on my own
I know that this is a place I belong
But I d rather be coming back home
Oh I want you to know Im okay
I just need to know that youre waiting, youre waiting
For me

Someone keeps saying I could be a star
Im never quite sure what that means
Sounds like theres something Im missing right now
I'm not who they think I could be
But all that Im missing is you, my love
Come find me whenever you can
Ill be the one looking up at the sun
with a picture of you in my head
Oh I want you to know Im okay
I just need to know that youre waiting, youre waiting
For me

Oooh

Oh I want you to know Im okay
I just need to know that youre waiting, youre waiting
For me


al 10 reacties
Britain from above
#  @ 
maandag 04 augustus 2008 om 14:17 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter Op Dumpert kwam ik een promo tegen van een wel erg tof programma. Britain from above.
Aan de hand van GPS tracks kunnen ze een indruk geven van de drukte op bepaalde plaatsen. Te denk valt aan land, zee, lucht.

Maar ook aan de hand van telefoonlogs de drukte van maandagmorgen op het telefoonnet.

En zo zijn er nog vast veel meer voorbeelden die voorbij zullen komen. Meer info over het programma bij de BBC (alhoewel dat ook vrij summier is).

al 9 reacties
Tom Baxter
#  @ 
maandag 04 augustus 2008 om 10:38 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Zoals je al eerder kon zien gaat het Lowlands een ramp worden. Alhoewel wel een leuke ramp.
Dit is namelijk het lijstje van artiesten die ik best wel wil bekijken. Maar gecombineerd met het blokkenschema gaat dat een mission impossible worden. Maar elk nadeel heb zijn voordeel. Het gaat dus niet uit maken waar ik uit kom, het gaat toch wel bevallen

Een van de dingen waar ik wel naar uitkijk is Tom Baxter. Hij opent op vrijdag de Lima en ik ben zeker van plan daar te gaan kijken. Om je vast een indruk te geven, onlangs stond hij in Paradiso en Fabchannel was erbij.Alweer een dilemma minder dus zo

Dit bericht is gewijzigd op maandag 04 augustus 2008 om 14:24 uur
al 7 reacties
Handig!
#  @ 
vrijdag 01 augustus 2008 om 14:25 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Bekijk dit plaatje wat groter
Best handig die opties om je outlook te vullen, maar overzichtelijker wordt het er nou ook weer niet op.
Zie hier namelijk mijn agenda op 17 augustus. Lowlands en de Olympische Spelen zijn dan bezig. En je wilt natuurlijk wel weten wanneer wat nou precies is.

al 24 reacties
Wat voor een...
#  @ 
vrijdag 25 juli 2008 om 22:37 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
stuk onbenul ben je dan...
Zie de reclame hieronder, waarschijnlijk ken je hem wel van tv want je wordt er mee doodgegooid.Alsof zo'n hoogblonde Gooische matras uberhaupt weet hoe hard die bak gaat. En om dan indruk te maken ga je als man dat vragen...

Ok, ik juich de emancipatie toe. Van harte zelfs. Alleen blijf je toch altijd bepaalde vooroordelen hebben. Auto's zou ik toch echt onder het vakje mannen zetten. Ook al zijn er genoeg voorbeelden waarbij een vrouw er meer van weet dan een man.

Maar een vrouw in zo'n outfit in zo'n auto... nee dat doet mij nou niet echt denken aan iemand die precies weet hoe en wat onder de motorkap van zo'n Porsche.

Kan iemand mij uberhaupt uitleggen wat je aan zo'n service hebt? Alsof ik zou willen weten wat zo'n auto kan. En als ik het echt wil weten... Google weet me vast meer te vertellen. Dus waarom dan in vredesnaam gebruik maken van zo'n duffe betaaldienst. Maar goed dat heb ik wel vaker bij dat soort diensten...

Of ben ik echt oud aan het worden?

al 6 reacties
Try this at home
#  @ 
dinsdag 08 juli 2008 om 11:54 uur te Tilburg. .score: 0 (0 stemmen)
Ok, liever dat hij dit doet dan dat ik zelf met een bak water aan de slag moet!
Een wel erg rigoreuze test van de "splash-resistance" van mijn nieuwe telefoon....Nog zo'n 3 weekjes wachten!

al 11 reacties
 
       

 Twitter Updates